Nejnovější recenze ze sekce Příčníky a podélné střešní nosiče
- nosnost, design, jsou tiché
- kvalita
Jednoduché a funkční
Splňuje očekávání,
velmi rychlá a snadná montáž,
Vložit vycpávku do T drážky jde velmi ztuha,
Při rychlostech po městě jsou tiché, při vyšších rychlostech jsem zatím nezkoušel..
Produkt som namontoval som veľmi spokojný ďakujem
- Pasují na Mazdu 6
Jsou naprosto nekompatibilní s většinou příslušenství Thule. Pokud někdo nevlastní střešní nosič kol, kajaku, lyží nebo "rakev", tak jsou tyče WingBar Evo naprosto k ničemu.
Bohužel se původní tyče bez náhrady nevyrábějí a pro nové auto jsou krátké. Konfigurátor mi nabídnul tyče WingBar Evo jako náhradní řešení a rozhodně mě neupozornil, že je to krám s velmi omezeným využitím. Veškeré originální Thule příslušenství pro přepravu desek, beden, trubek, žebříků, které jsem dosud používal, je najednou k ničemu.
Varuji každého, kdo nad těmito tyčemi uvažuje, aby si dobře rozmyslel, co všechno hodlá na střeše auta přepravovat.
Univerzální, pasují dobře Renault megane 3 i MG zs,odzkoušeno
- skvělý materiál thule
- Velice jednoduché sestavení a montáž.
- Sedí úplně přesně a pevně.
- Velice univerzální použití díky vrchní T drážce.
- Úprava pro konkrétní model.
- Známý výrobce
- Dobrá cena
Střešní příčníky budu montovat tuto sobotu na chalupě. Po zevrubné prohlídce se zdají být v pořádku, tak doufám, že i tak budou fungovat. Výrobek jsem si vybral proto, že cena je zajímavá.
- Jednoduchá montáž, nehlučné
- Za tu cenu v pohodě,zpracování ok,zdá se že drží dobře,zámky funkční,utahování při montáži přiloženým klíčem taky v pohodě.
- Dobře zabaleno v balení,včetně příslušenství.
doporučil bych
Když koupíte příčníky s novým tvarem tzv. Wing Profile a dostanete kreslený návod na jiný tvar příčníku, tak získáte navíc i pěkný hlavolam. Jo existuje video výrobce s montáží, ale bez detailních záběrů kde co naměřit stejně při montáži musíte experimentovat.
- Nehučí a nepískají
Nej příčníky co jsem kdy měl...
- přesně to co jsme chtěli
Kvalita.
- Dobře drží.
- Delší montáž.
Super zboží
- kvalita zpracování
- "fórový" mechanismus odklápění okraje
Nic moc. Ale co čekat od italského výrobku z Číny. Výstupní kontrola bude nejspíš velmi špatná, když to prošlo s tak špatně střiženou gumou zakrývající T drážku (o cca centimetr kratší a navíc křivě).
Dále pak je tu je záležitost fórového mechanismu odklápění okrajů (abyste tu gumu mohli vytáhnout úplně - pro uvolnění T-drážky pro montáž nějakých těch T-držáků). V návodu je nakreslené, že stačí zmáčknout prstem náběžnou hranu jejím v posledním zvýšení a tím to uvolníte. No prstíkem to možná dá tak Chuck Norris. Já ani omylem. Je to pevné a při pokusu to mačkat prstem (a u toho se ještě druhou rukou snažíte odklopit ten okraj) se akorát tak zraníte, nebo si zničíte klouby na ruce. Mi se to povedlo při odmontovaném stavu odaretovat, když jsem to v tom místě potlačil fakt velkou silou proti hraně ocelových zárubní. Jak bych to dělal, až to bude na autě, to nevím. Zkusil bych tam zatlačit asi plochým zakončením kombinaček. Každopádně si dovoluji tvrdit, že bez nástroje a jen prstíkem (jak je naznačeno v návodě) to nejde.
Tento výrobek rozhodně nemohu doporučit.
P.S.: Dost lituji, že jsem ho rozbalil až po dvou měsících od nákupu. Z Česka jsem ho mezitím odvezl ještě zabalený na Slovensko za přítelkyní, odkud za dva týdny vyrážíme na dovolenou, takže to teď reklamovat nebudeme, protože to budeme potřebovat. Doufám, že ten chybějící kousek gumy nebude dělat problémy při jízdě, nebo že se tím nosič nepoškodí při špatných povětrnostních podmínkách.
Po návratu z dovolené to zkusím reklamovat, aby mi tu gumu vyměnili, protože da díra mě tam fakt s..e.