Nejnovější recenze ze sekce Příčníky a podélné střešní nosiče
Jednuche, prakticke
Špičkový produkt, dobré zpracování, pozor na ostré hrany hliníkového profilu. Při rozbalení jsem marně pátral po návodu, ale vše je intuitivní a jednoduché. Video návod k shlédnutí na YouTube.
Zatím ještě nemám plně zkušenosti, mám nový vůz DASTER.
Spokojen
Jednoduchy, funkcni
- poměrně robusní
- hučí od 80km/h
- problém s náhradními díly, viz popis níže
Stala se mi nemilá věc, o příčník jsem přišel. Objednal jsem 4. příčník v domění, že se počítají odpředu auta - omyl ! počítají se odzadu. Samostaný příčník, tedy ten, co není vepředu nelze koupit samostatně :-( . Paní v obchodě byla vstřícná a zjistila u výrobce možnost dokoupení samostatného úchytu, když už tedy vlastním příčník se špatným úchytem, jenže ouha, úchyty stojí bezmála totéž, co celá sada :-(
Obrázky na webu zobrazují plastový kryt, ale už ne úchyt, zde vznikla chyba s číslováním příčníků.
Jinak, co by dlouhodobý uživatel tohoto produktu, hodnotím průměrnou známkou, zahrádka hučí od rychlosti 80 km/h, ale je poměrně bytelná.
- jednoduchá montáž
- Lehka montaz, haugusy dobre pasovaly na opel combo tour 2013
- Lehka konstrukce hagusu
Zboží je funkční, ale hagusy, jsou hagusy.
- Sedí přesně
Vše ok doporučuji
- Vše ok doporučuji
- jsme spokojeni
- Elegantní nosiče.
- Drážka s dvěma gumami proti sobě, takže odpadá prořez gumy.
- Jednoduchá montáž.
- Při 110Km/hod jsou již hodně slyšet. Ale to jsem očekával.
- Odpor je velký a spotřeba po dálnici vzrostla o 1L/100Km.
- ZA TU CENU SUPER
Trochu komplikovaná první montáž.
- Prostě Thule
- Vyšší nosnost pro moje auto (75kg) než novější patky flush Rail (60kg).
- povedený design, rozumná výška - nekouká moc nad auto, robustní provedení, aerodynamický profil, t-drážka
určeno pro t-drážku, některé klasické objímky není možno přes šířku příčníku použít, např. thule nosič 591 s třemeny obepne nosník jen s velkou dávkou úsilí a je to dost na hraně možností, každopádně s t-drážkou je po problému (a na ni je nosník určen)
- Snadna montaz...