Nejnovější recenze ze sekce Příčníky a podélné střešní nosiče
Všetko je OK
- :)
- Příčníky přesně pasují na auto; snadná montáž; balení obsahuje veškeré nářadí (imbusový klíč) potřené k montáži; kvalita zpracování
Prvotní příprava k montáži je časově náročnější (cca 20 minut); při rychlostech nad 90 km je slyšet hukot
- Poměr cena/výkon bez konkurence.
Dvoje patky pro různé šířky podélníků. Varianta patek "D" velmi dobře sedí na integrované podélníky Hyundai i30 combi 2018+.
- Kompatibilní
- Výborné zpracování
- Zamykání spíš symbolické než funkční
- Ne úplně komfortní montáž
Pro občasné použití naprosto dostačující
Robustní, jednoduchá montáž.
Střešní nosič, příčné tyče pro C4 Grand Picasso Spacetourer (B78) – originál příčníky Citroen (1607689680)
- velmi jednoduchá montáž
- Perfektně se montuje
- Velmi nízké příčníky
Zatím žádné nemám.
- Pěkné,pevné,široké,aerodynamické
Jsou široké skoro 85mm a bohužel mi na ně nešlo již zakoupené příslušenství.
Byl jsem nucen vrátit.
To ale není chyba výrobku
- Kvalitní zpracování Thule
- Jednoduchá montáž
Pasuje na Volvo V90. Měl jsem Wingbar EVO s patkami z předchozího auta, takže lze snadno pomocí těchto patek použít Wingbar i na dalším autě. Nutno dokoupit s Thule TH 6010. Návod na montáž je k dispozici na internetu a s tím to zvládne snad každý.
Příčníky Thule WingBar Edge FlushRail 7206+7213+7213+kit
Přidáno: 6. června 2023
(naposledy upraveno 6. června 2023)
Zakoupeno v stresni-nosice.cz
- Spolehlive
Jednoduchá a rychlá montáž, univerzální použití
- Kvalitní zpracování
- Podrobný a logický návod
- Estetika
Nenašel jsem nic závadného, instalace bez problému dle návodu, vše sedí, drží, dobře vypadá. Určitě doporučuji.
Fixpointy mohou po sundání příčníků na autě zůstat, jen je potřeba zakrýt trčící šrouby krytkami, konkrétně Thule Fixpoint Kit Cover TH710750, to jsem se dříve nikde nedočetl, býval bych objednal naráz.
- Jsou tiché! Do cca80km/h vůbec nejsou slyšet. Pak od 80…90km/h začínají trochu šumět.
- Vypadají dost dobře. Sice není to základní parametr, ale jsou i příčníky, co vypadají fakt škaredě. Tyto vypadají opravdu dobře.
- Nic. Opravdu nic. Snad… by to chtělo nějaké pouzdro, za něj bych rad i připlatil.
Doporučuji.
- Thule nejlepší
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »